Izabela Dmytrów

Dr hab. Inż., wykładowca i naukowiec. Od blisko 20 lat zawodowo związana z Wydziałem Nauk o Żywności i Rybactwa Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie. Członkini założycielka Stowarzyszenia „Progressum”. Ukończyła Technologię Żywności i Żywienie Człowieka na Wydziale Rybactwa i Technologii Żywności Akademii Rolniczej w Szczecinie.

Obecnie zatrudniona w Zakładzie Technologii Mleczarskiej i Przechowalnictwa Żywności. Posiada kilkuletnie doświadczenie w prowadzeniu szkoleń i zajęć praktycznych z zakresu technologii mleczarskiej zarówno dla dzieci jak i dorosłych.

Podczas Nocy Szkoleń poprowadzi szkolenie w Szczecinie:

Jak odżywiać się zdrowo i smacznie, czyli galanteria mleczna na miarę każdego zacisza domowego

Przeglądaj szkolenia